Gå vidare till innehåll

JUST NU MASSOR AV BLACK WEEK-ERBJUDANDEN!

  Några av fördelarna med att använda en silikonform i din airfryer

  Några av fördelarna med att använda en silikonform i din airfryer

  Silikonformar är ett utmärkt tillbehör till din airfryer. De har många fördelar när det gäller att tillaga mat i denna apparat, och det är därför de har blivit allt mer populära bland användare av airfryer. Här är några av de främsta fördelarna med silikonformar i airfryer:

  1. Enklare att rengöra: Silikonformar är lätta att rengöra, eftersom de inte har några hårda hörn eller kanter där mat kan fastna. Du kan enkelt tvätta dem i diskmaskin eller med en fuktig trasa.

  2. Skonsamma mot maten: Silikonformar är mjuka och flexibla, så du behöver inte oroa dig för att de ska skada din mat. De ger också en jämn och mjuk yta för maten att ligga på, vilket gör att den tillagas jämnt.

  3. Möjliggör fler tillagningsmetoder: Silikonformar gör det möjligt att tillaga mat på många olika sätt. Du kan till exempel använda dem för att baka små kakor, muffins eller mini-pajer i airfryern. De gör också det möjligt att tillaga mat som annars skulle vara svår att tillaga i airfryern, till exempel lasagne, risottor och gratänger.

  4. Håller maten på plats: Silikonformar håller maten på plats och förhindrar att den rör sig omkring i airfryern under tillagningen. Detta säkerställer att maten tillagas jämnt och att du inte behöver oroa dig för att den ska hamna mellan de heta elementen.

  5. Miljövänliga: Silikonformar är gjorda av miljövänliga material och är återvinningsbara. De är också långvariga och hållbara, så du behöver inte oroa dig för att behöva byta ut dem ofta.

  Så om du är en airfryer-entusiast, bör du definitivt överväga att skaffa en silikonform. De gör det möjligt att utforska nya tillagningsmetoder och förbättrar allmänt din airfryer-upplevelse.

  Vi på AirfryerExperten säljer många olika varianter av silikonformar för Airfryers, du hittar både en rund form speciellt för Airfryer, och även såklart fyrkantig form för Airfryer

  Alltid fri frakt

  Betala med Klarna

  30 dagars returrätt

  2500 nöjda kunder i Sverige