Gå vidare till innehåll

JUST NU MASSOR AV BLACK WEEK-ERBJUDANDEN!

  Slipp trassliga formar och få perfekta resultat med silikonformar till din airfryer

  Slipp trassliga formar och få perfekta resultat med silikonformar till din airfryer

  Airfryer är en fantastisk uppfinning för den som älskar att laga mat med mindre fett och som vill ha en enklare och snabbare lösning för hemmamatlagning. Men när det kommer till att välja rätt formar att använda i airfryern, kan det vara svårt att hitta de rätta produkterna.

  Silikonformar är en av de bästa lösningarna för airfryer, och det finns många fördelar med att använda dem. För det första är silikonmaterialet säkert och fri från skadliga kemikalier, vilket gör det till ett bra alternativ för familjer som är oroliga för hälsan. För det andra är silikonformarna lätta att använda och rengöra, och de är också väldigt flexibla, vilket gör det enkelt att ta ut maten ur formen.

  Men det är inte bara materialet som gör silikonformarna så bra för airfryer. De har också många funktioner som hjälper till att förbättra tillagningen av maten. De är tåliga och kan klara höga temperaturer, och de har också non-stick egenskaper, vilket gör det enkelt att ta ut maten ur formen utan att det fastnar eller går sönder.

  För att använda silikonformar i airfryern, är det viktigt att följa några enkla steg. Först och främst, se till att formen är rengjord och torr innan du fyller den med mat. Därefter, placera formen i airfryern och sätt på den önskade temperaturen och tiden för tillagningen. Det är också viktigt att säkerställa att maten i formen inte är för tjock, eftersom det kan påverka tillagningstiden och resultatet. För bästa resultat, se till att maten i formen är jämnt fördelad och att det inte finns några utstickande delar.

   

   

  Vi på AirfryerExperten säljer många olika varianter av silikonformar för Airfryers, du hittar både runda formar för airfryers, och även såklart fyrkantiga formar för Airfryers

  Alltid fri frakt

  Betala med Klarna

  30 dagars returrätt

  2500 nöjda kunder i Sverige